هدايتي درگفتوگو با ايسنا:
داور خارجي بياوريد هزينهها را ميدهيم
فدراسيون اقدامي نكند، به فيفا شكايت ميكنيم
عابديني تصميمش را براي خريد پرسپوليس عملي كند
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/06/22
09-12-2008
11:21:17
8706-12411: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رييس هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس گفت: من تنها مالك باشگاه پرسپوليس نيستم و از كساني كه تمايل به خريد بخشي از سهام باشگاه را دارند، دعوت به حضور ميكنم.
حسين هدايتي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي بحث خريد سهام باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: اين مساله تنها تمايلي بوده كه از سوي من به باشگاه پرسپوليس و سازمان تربيت بدني مطرح شده كه با توجه به كلان بودن قضيه، دولت محترم بايد در اين زمينه تصميمگيري كند اما، هنوز اين كار صورت نگرفته و بدون شك طبق قانون پيش خواهد رفت.
هدايتي گفت: من تنها مالك و خريدار سهام باشگاه پرسپوليس نيستم و از همين جا از تمام كساني كه تمايل به خريد سهامي از باشگاه را دارند، از جمله "عابديني" ميخواهم كه به صحنه بيايند و به تصميمشان قطعيت ببخشند.
وي همچنين دربارهي شكست تيم پرسپوليس مقابل تيم مس كرمان گفت: تيم ما بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و فوتبال بازيكنان كاملا قابل قبول بود اما، همان طور كه در گذشته داوريهايي كه برعليه ما بود، نتيجه بازي را تغيير ميداد در اين بازي نيز رويه همان طور بود و ما به داوري اشتباه بازي نتيجه را واگذار كرديم. معتقدم پرسپوليس بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشت و حتي تركيب بازيكنان با اضافه شدن علي كريمي و ديكارمو ميتواند شكل كاملتري پيدا كند.
هدايتي با انتقاد شديد از عملكرد داوري بازي با مس گفت: به مسعود عنايت و فدراسيون فوتبال پيشنهاد ميكنم كه براي بازيهاي ليگ از داور خارجي استفاده كنند و ما تمام هزينههاي آوردن اين داوران به كشورمان را تا پايان ليگ پرداخت ميكنيم. اگر هم با اين مساله مشكلي دارند ما حاضريم هزينهي كلاسهاي ويژه و سطح حرفهاي داوري را براي داوران ايراني متقبل شويم تا مشكلي از اين بابت پيش نيايد.
وي گفت: در چند بازي گذشته سوتهاي اشتباهي به ضرر ما زده شد كه به حساب اشتباهات و سهلانگاريهاي داوري ميگذاشتيم اما، با قضاوتي كه امروز دربارهي پرسپوليس رخ داد، فكر ميكنم اين سوتها نميتواند سهوي باشد و به احتمال فراوان سوء نيت و قصد و غرضي در كار است. ما قصد داريم با تشكيل جلسهاي در هيات مديره در روز دوشنبهي هفتهي آينده به اين مساله بپردازيم و به نوبهي خودمان راهكاري را ارايه دهيم. با اين حال اگر فدراسيون فوتبال و كميتهي داوران پيشنهاد يا راهكار خاصي دارند، به ما بگويند.
هدايتي همچنين گفت: من از صبح شنبه پيگيرهاي لازم براي داوريهاي موجود عليه پرسپوليس را آغاز ميكنم و اگر مسوولان فدراسيون جواب درستي به ما ندهند، شكايتي را بابت اين مساله به مراجع بالاتر و بينالمللي فوتبال ارايه خواهيم كرد و مساله را از آن بعد پيگيري ميكنيم تا به سرانجام برسد.

Bookmarks